خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 72
بازدید کل : 86542
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک شکلاتی با خامه گیلاس

مواد لازم


▪ پودر كاكائو: ۱۰۰ گرم‌
▪ كره‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ آرد: ۵۰۰ گرم‌
▪ آب‌: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۲۵۰ میلی‌لیتر
▪ شكر: ۷۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۴ عدد
▪ بیكینگ‌ پودر: ۳۰۰ گرم‌
▪ ماست‌ چكیده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خامه‌ وانیلی‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ مربای‌ گیلاس‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ شكلات تخته ای : ۳۰۰ گرم


طرز تهیه‌


پودر كاكائو، كره‌، آب‌ و روغن‌ را بجوشانید.سپس‌ داخل‌ یك‌ كاسه‌ بریزید و تكه‌های‌ شكلات‌تخته‌ای‌ و شكر را اضافه‌ كنید. آنقدر بهم‌ بزنید تاكاملا سرد شود.
تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی‌ ریخته‌ و آرد وبیكینگ‌ پودر را الك‌ كرده‌ و به‌ تخم‌ مرغ‌ها اضافه‌كنید آن‌گاه‌ ماست‌ را هم‌ به‌ مواد اضافه‌ كرده‌ وخوب‌ مواد را هم‌ بزنید سپس‌ این‌ مواد را به‌موادتان‌ كه‌ شامل‌ پودر كاكائو و كره‌ و روغن‌ و آب‌بود اضافه‌ كرده‌ تمام‌ این‌ مواد را به‌ خوبی‌ با هم‌مخلوط كرده‌ مخلوط آماده‌ را در قالب‌ كیك‌پذی‌ بریزید و در فر با حرارت‌ ۱۷۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۲۵ درجه‌ فار نهایت‌ در طبقه‌ بالای‌ فر به‌مدت‌ ۴۵ دقیقه‌ قرار دهید. زمانی‌ كه‌ كیك‌ كاملاپف‌ كرد و طلایی‌ شد كیك‌ ما آماده‌ است‌.
بعد از اینكه‌ كیك‌ كاملا سرد شد آن‌ را وسطظرف‌ مورد نظر قرار داده‌ و اطراف‌ آن‌ را با خامه‌بپوشانید، گیلاس‌ها را یكی‌ یكی‌ روی‌ خامه‌هابچینید برای‌ تزیین‌ سطح‌ كیك‌ هم‌ می‌توانید ازشكلات‌ سفید رنده‌ شده‌ استفاده‌ كنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: