دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
کیک شکلاتی با خامه گیلاس |
 |
مواد لازم
▪ پودر كاكائو: ۱۰۰ گرم
▪ كره: ۲۵۰ گرم
▪ آرد: ۵۰۰ گرم
▪ آب: ۵۰۰ میلیلیتر
▪ روغن گیاهی: ۲۵۰ میلیلیتر
▪ شكر: ۷۵۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۴ عدد
▪ بیكینگ پودر: ۳۰۰ گرم
▪ ماست چكیده: ۲۰۰ گرم
▪ خامه وانیلی: ۱۰۰ گرم
▪ مربای گیلاس: ۱۰۰ گرم
▪ شكلات تخته ای : ۳۰۰ گرم
طرز تهیه
پودر كاكائو، كره، آب و روغن را بجوشانید.سپس داخل یك كاسه بریزید و تكههای شكلاتتختهای و شكر را اضافه كنید. آنقدر بهم بزنید تاكاملا سرد شود.
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و آرد وبیكینگ پودر را الك كرده و به تخم مرغها اضافهكنید آنگاه ماست را هم به مواد اضافه كرده وخوب مواد را هم بزنید سپس این مواد را بهموادتان كه شامل پودر كاكائو و كره و روغن و آببود اضافه كرده تمام این مواد را به خوبی با هممخلوط كرده مخلوط آماده را در قالب كیكپذی بریزید و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فار نهایت در طبقه بالای فر بهمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. زمانی كه كیك كاملاپف كرد و طلایی شد كیك ما آماده است.
بعد از اینكه كیك كاملا سرد شد آن را وسطظرف مورد نظر قرار داده و اطراف آن را با خامهبپوشانید، گیلاسها را یكی یكی روی خامههابچینید برای تزیین سطح كیك هم میتوانید ازشكلات سفید رنده شده استفاده كنید.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|